E25-BARCELONA EXPORT

Social Housing in Urban Context

L’AAAB presenta la segona part del projecte _CONNECTION que es va iniciar amb una exposició i catàleg de 20 projectes del TICINO a Barcelona (inauguració al COAC, 23 de Maig 2013) i que ara es completa amb una exposició de “tornada” de 20 projectes d’Habitatge Social de BARCELONA a l’Accademia di Architettura a Mendrisio, que inaugurem el proper dimarts 15 d’Octubre de 2013, amb la voluntat de connectar els professionals d’aquí amb els d’allà.

Comptarem amb la presència a Mendrisio de 16 dels estudis d’arquitectura catalans exposats, a més de gran part dels 20 estudis ticinesos que van estar a Barcelona al Maig, la presència d’Aurelio Galfetti que ens mostrarà la reforma de Castelgrande i la d’Esteve Bonell, que farà la presentació d’introducció a l’exposició.

Pots veure el catàleg de l’exposició editat per DPR-Barcelona aquí.

Descarrega el dossier en italià.

FLYER